Cum Platesc?

Modalitati de plata

  
* Plata ramburs

Achitati curierului care va inmaneaza comanda valoarea marfii conform facturii emise de catre societatea noastra. Costurile de transport vor fi trecute in factura de marfa ulterior calcularii. Taxa de transport si taxa de ramburs vor fi suportate in intregime de catre client. Optiunea platii in sistem ramburs este disponibila doar pentru comenzi cu o valoare mai mica sau egala cu 5000 lei (TVA inclus).

* Plata cu ordin de plata (transfer bancar)

Veti primi pe e-mail factura fiscala aferenta comenzii dumneavoastra cu taxele de transport adaugate in vederea efectuarii platii, dupa confirmarea telefonica a stocului si scanarea produselor la casa de marcat. Dupa efectuarea platii, trimiteti pe Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea. o copie a ordinului de plata mentionand in e-mail numarul facturii. Dupa verificarea platii, comanda dumneavoastra va fi expediata. Comenzile achitate prin transfer bancar pot fi expediate si cu firma de curierat agreata de client insa in aceasta situatie trebuie sa mentionati acest lucru pentru a nu va fi adaugata in factura valoarea transportului. Dupa confirmarea platii un reprezentant Bestmel va va informa ca puteti trimite curierul pentru ridicarea comenzii.
 
Comanda minima in magazinul nostru este de 500 de lei (fara taxa de transport si dupa caz taxa de ramburs). Daca nu aveti in cosul de cumparaturi produse de aceasta valoare, in momentul finalizarii comenzii, va va aparea un mesaj care va va atentiona in legatura cu acest aspect.

Contact

 •  

  Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 23B

  Afumati - judetul Ilfov

 •  

  (004) 0785 888 836

 •  

Program Magazin

 • Luni - Vineri.......9:00 - 17:00
 • Sambata.............9:00 - 14:00
 • Duminica...............Inchis

Securitate

Copyright