Cum Returnez?

Returnarea produselor

Pentru returnarea produselor, este necesara respectarea urmatorilor pasi:
   
    In primul rand, trimiteti-ne un mail sau contactati-ne telefonic pentru ca operatorilor nostrii sa li se aduca la cunostiinta despre situatia creata.
    Expediati produsul cu ambalajul intact si o copie a facturii. Expeditia va fi realizata prin firma de curierat agreata impreuna cu reprezentantul Bestmel, cu confirmare de primire si plata transportului la expeditor. Ulterior asteptam pe adresa de e-mail Aceasta adresa de email este protejata contra spambots. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vedea. contul IBAN in care doriti sa se faca returnarea contravalorii marfii.
    In termen de maxim 30 de zile suma(*) va va fi restituita, cu exceptia costului de transport (*)

(*) Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, va va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil). Daca nu sunteti de acord cu aceasta taxa va va fi reexpediat produsul, costurile de transport fiind suportate de catre Dvs. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
(**) In situatia in care valoarea transportului a fost suportata partial sau integral de Wang Store SRL aceasta suma va fi retinuta din valoarea care va este returnata. De asemenea orice alta promotie care nu se mai aplica in urma modificarii cantitatii comandate sau a valorii totale, va fi dedusa din totalul sumei restituite.

Contact

 •  

  Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 23B

  Afumati - judetul Ilfov

 •  

  (004) 0785 888 836

 •  

Program Magazin

 • Luni - Vineri.......9:00 - 17:00
 • Sambata.............9:00 - 14:00
 • Duminica...............Inchis

Securitate

Copyright